Köp bilradio DAB+ till ett bra pris

Idag vill allt fler bilförare byta ut den fabriksmonterade bilradion mot den nya DAB+ bilradion. Varför?

Vad är DAB+ bilradio?

DAB står för Digital Audio Broadcasting (DAB) och är ett sändningssystem som erbjuder bättre ljudkvalitet än konventionell FM/AM-radio.

De digitala sändningarna från bilradion DAB innehåller mer information än konventionella FM/AM-sändningar. Dessutom bidrar den supersnabba våglängden på cirka 220 MHz till att förbättra ljudkvaliteten för både musik och talad text.

DAB+-bilradion är upp till tre gånger effektivare än sändningen, erbjuder ännu fler stationer och förbättrad ljudkvalitet. Med ett DAB+ -system är det dessutom mindre risk att sändaren går ur sändning. Det är möjligt att ta emot 10, 18 och till och med 24 stationsprogram på en enda frekvens. Dessutom kan du med DAB+ ta emot ytterligare datatjänster som trafiknyheter, väder och rubriker.

Vilka fördelar har DAB+ jämfört med DAB?

Det större utbudet av program. DAB+-bilradion fungerar enligt en nyare standard. Med DAB-bilradion sänds ett program med en datahastighet på 128 kilobit per sekund. DAB+-bilradion sänder med endast 80 kilobit per sekund! Lyssningsintrycket lider inte av detta. Det kan till och med förbättras.

Mer information. Tack vare mer ”utrymme” för digitala data kan betydligt mer exakt information överföras snabbare vid trafikincidenter i innerstäderna. Olika ytterligare uppgifter som kan vara störande överförs ohörbart med programmet.

Oberoende mottagning. Med DAB+-bilradion kan de stationer som kan tas emot via mellanvåg gynnas. DAB+-bilradion förbättrar sändnings- och mottagningskvaliteten för stationen oberoende av mottagningssignalens styrka.

En bra felrättning. DAB+-bilradion växlar automatiskt till ultrakorta vågor om signalen från den förvalda stationen är ganska svag.

Lätt att använda. Den stora fördelen är att DAB+-bilradion är lättare att använda. FM-bilradioer är vanligtvis utrustade med funktionen Radio Data System. Med denna funktion kan du lagra stationer som förinställningar och välja lämplig station mellan dem utan att behöva ställa in radion. Du kan inte lagra många stationer.

Med en DAB+ bilradio är det alltid möjligt att byta till en annan station med en knapptryckning. Det finns ingen sökfunktion som kan hitta samma station på olika frekvenser. Alla stationer har olika mottagningskvalitet. Bilradion DAB+ erbjuder också mer visuell information som stationens namn, programmet, DJ:n, titeln och artisten.

Bilradioer DAB+ 2 DIN och bilradioer DAB+ 1 DIN är utrustade med ett stort antal funktioner. Dessa funktioner omfattar bland annat följande:

● Visa hög definition ● Bredbildsformat ● Bluetooth Music ● Bluetooth handsfree-funktion ● Integrerad GPS-navigering ● AM/FM RDS-radiotuner ● USB-anslutning ● MicroSD-kortplats ● Mappfunktion ● Flera språk att välja mellan ● Anslutningar för backkamera och rattfjärrkontroll

Bilradio DAB+ med Bluetooth

Med Bluetooth-funktionen kan du snabbt ansluta radion till din mobiltelefon. Via Bluetooth kan du spela upp musik trådlöst, föra en konversation och få tillgång till flera funktioner i mobiltelefonen. Du behöver inte ta händerna från ratten.

Bilradio DAB+ med GPS-navigation

Den här funktionen hjälper dig att hitta den kortaste och snabbaste vägen till platsen. Internetanslutningen spelar ingen roll här eftersom kartorna redan är nedladdade till bilradion.

Bilradio DAB+ med USB-anslutning

Tack vare USB-anslutningen kan du lyssna på din favoritmusik flera gånger. Det är bekvämt att lyssna på musik via radio utan att ta ut USB-minnet.

Bilradio DAB+ med backkamera

Nästan alla våra modeller av bilradioer DAB+ har anslutningar för backkamera. Backsystemet hjälper föraren och minskar risken vid backning.

När du har köpt en DAB+ bilradio kan du se fram emot att få full underhållning. I vår butik kan du välja din favoritmodell av DAB+ bilradio och njuta av ljudet och alla fördelar som DAB+ bilradio kan erbjuda dig under dina resor.

Lämna en kommentar