Bilradio med Bluetooth

Idag är Bluetooth en växande teknisk trend som många människor använder i varierande grad. Bilradion med Bluetooth presenteras som ett billigt automatiserat system som ger bekvämlighet, flexibilitet och effektivitet i den elektroniska nätverkskommunikationen och i användarnas vardag. På många ställen tillämpas nu lagar som begränsar användningen av mobiltelefoner under körning. Bilradioapparater med Bluetooth ger ett sätt att lösa detta problem.
Många nya fordon är utrustade med Bluetooth-aktiverade stereoapparater direkt från fabriken. Om din bil inte är en av dem kan du köpa en modern bilradio med Bluetooth här.

Vad är en bilradio med Bluetooth?

Bilradion med Bluetooth är mycket lik en vanlig bilradio. Termen "Bilradio med Bluetooth" står för bilradion med integrerade Bluetooth-funktioner. Bilradion med Bluetooth har en Bluetooth-anslutning. På så sätt kan den anslutas till din telefon, trådlösa hörlurar eller hörlurar och annan bärbar elektronik.
Bilstereon med Bluetooth har de mest avancerade funktionerna, till exempel mer komplett telefonkontroll, strömmande musikfunktioner. Kontakter kan till exempel ringas upp från telefonboken och inkommande kortmeddelanden kan läsas högt eller till och med besvaras automatiskt. I vissa fall kan flera mobiltelefoner vara anslutna till radion samtidigt. Det totala antalet mobiltelefoner som kan kopplas ihop varierar också från modell till modell, men du kan vanligtvis registrera upp till fem mobiltelefoner innan den första raderas från radions minne.