Bilradio lämplig för Toyota. 2020-modeller

Toyota bilradio kan övertyga med många fantastiska funktioner. Det erbjuder utmärkt mottagningskvalitet när du spelar låtar eller meddelanden, men kan göra mer än bara radio. Tack vare GPS-navigeringen kan du inte gå vilse på vägen till din destination och välja en optimal rutt för resan. Den stora pekskärmen är särskilt användarvänlig och mycket enkel att använda.

En Toyota-bilradios utrustning har en kapacitiv pekskärm som gör att du kan rotera, zooma, skjuta etc. bilder och erbjuder särskilt enkel hantering. Toyota bilradio erbjuder vanligtvis DAB + -stöd, med hjälp av vilken du kan ta emot den digitala radion på din enhet via en DAB + Plus-adapter. Så snart Toyota bilradio har en CD / DVD-spelare kan du lägga till dina favoritlåtar eller ljudböcker till radioprogrammet.

Toyota bilradio har i allmänhet också en subwooferutgång, så att du kan dra nytta av mycket god ljudkvalitet. Under längre resor kan du också titta på filmer eller videor i HD-kvalitet under pauser. Skärmspegelfunktionen kan användas för att överföra skärminnehållet på smarttelefonen till skärmen på Toyota bilradio. Denna funktion stöds endast av smartphones som har en USB-felsökningsfunktion. Detta är fallet med de flesta Android-telefoner och från iPhone 5. Viktigt: Skärmen på en iPhone 4 kan också speglas, men utan ljudöverföring.

Musikuppspelningen kan alternativt ske via Bluetooth-anslutning från smarttelefonen till Toyota bilradio. Eftersom bilradio vanligtvis har en USB-port kan du också spela musik från en MP3-spelare, surfplatta eller mobiltelefon. Dessutom har de flesta bilradior en AUX-ljud- eller videoingång samt en videoutgång (AV-OUT) och en ljudutgång (AV-OUT).

Belysningsfärgen på de flesta Toyota-bilradior kan ställas in efter önskemål och kan ändras beroende på ditt humör. Om du vill säkra dig med en kamera när du parkerar erbjuder Toyota bilradio en bakifrån kamera eller frontkamera ingång som du kan ansluta motsvarande enheter. En speciell höjdpunkt är det inbyggda Android-systemet – det erbjuder dig de funktioner som du redan känner väl från din smartphone eller surfplatta: Du kan enkelt ladda ner dina favoritspel, musik eller appar och använda dem som vanligt. Till exempel kan du använda Google Maps för att bestämma en rutt. Android-systemet möjliggör också internetanvändning via en WiFi-anslutning. Observera kostnaderna för WiFi-anslutning som gäller i din tariff. Internetanvändning kan medföra ytterligare kostnader.

CAN-bussanslutningen (Controller Area Network) är redan inbyggd i en Toyota-bilradio, vilket innebär att du enkelt kan ansluta en rattfjärrkontroll och använda den för att använda fordonet. Observera listan över kompatibla fordon: de listade Toyota-modellerna levereras med lämplig ram.

Lämna en kommentar