Bilradio lämplig för Mercedes. 2020-modeller

Precis som alla fordonsspecifika modeller i vår butik, inkluderar Mercedes bilradio en CAN-bussanslutning (Controller Area Network), dvs. en specifik Mercedes-anslutning inklusive en lämplig Canbus-adapter. Denna anslutning gör det enkelt att ställa in rattens fjärrkontroll. Dessutom ingår ofta en radiofjärrkontroll i leveransomfånget: den är ergonomiskt utformad och erbjuder snabb och säker hantering. Ett navigationssystem är integrerat i de flesta Mercedes bilradior.

Europa-kartmaterialet lagras i navigationssystemet. En GPS-antenn finns också på de flesta modeller. Detta leder dig säkert till din destination, även utanför Europa. Europa-kartmaterialet innehåller information för cirka 50 länder, inklusive Bulgarien, Island, Monaco och Vatikanen. Motsvarande programvara finns vanligtvis på ett microSD-kort. Detta finns redan i GPS-kortplatsen. Den dubbla lägesfunktionen är särskilt praktisk för att resa med familj eller vänner – den gör det möjligt att använda två olika bilradiofunktioner samtidigt, till exempel kan navigeringen visas framtill, medan filmer, videor eller musik spelas på baksätet med ytterligare skärmar kan. Musik och video- eller filmuppspelning är också möjligt via USB-kortplats eller Bluetooth. Du kan också spela filer från en MP3-spelare, mobiltelefon eller surfplatta via en ofta tillgänglig AV-ingång.

Med Bluetooth kan du ringa samtal under körning tack vare handsfree-funktionen med telefonbokfunktionen.

En Mercedes-bilradio har vanligtvis en stor pekskärm i HD-kvalitet, så att du inte behöver acceptera någon kvalitetsförlust när du spelar filmer eller musikfiler. Du kan också vanligtvis ställa in olika bakgrundsbilder.

Många Mercedes bilradioer erbjuder en speciell funktion i form av den inbyggda CD- och DVD-spelaren – detta är särskilt fördelaktigt om du vill lyssna på din favorit när du är på språng eller vill spela dina barns favoritfilm. Det är lika tänkbart att få tillgång till ljudböcker under långa bilturer, vare sig det är för underhållning eller lärande. Det finns mycket musik och variation på radion – det finns många stationer på olika frekvenser tillgängliga. Det intelligenta RDS-systemet säkerställer att enheten växlar till samma sändare vid en annan frekvens när det finns brus, utan att föraren behöver distrahera sig själv eller ingripa.

Sammantaget erbjuder Mercedes bilradio ett modernt underhållnings- och informationssystem för att vara på språng med ett utmärkt pris-prestanda-förhållande. När du beställer, notera listorna över kompatibla fordon – om din bilmodell finns på listan kommer Mercedes bilradio att levereras med lämplig installationsram.

Lämna en kommentar