Bilradio lämplig för BMW. 2020-modeller

Liksom alla fordonsspecifika modeller har BMW-bilradio en CAN-bussanslutning (Controller Area Network), så att rattens fjärrkontroll omedelbart är möjlig. Observera listan över kompatibla fordon: de listade modellerna levereras med lämplig ram. Du behöver bara ansluta bilradio så kan du börja använda den.

Speciellt högkvalitativa BMW-bilradioer har ett integrerat navigationssystem, inklusive kartmaterial för Europa. Många bilradiomodeller är utrustade med Android-systemet, vilket innebär att du kan ladda ner spel och appar till enheten som vanligt. Till exempel kan spel, musik eller filmer laddas ner och spelas på bilradioskärmen. Du kan utöka det befintliga kartmaterialet genom att ladda ner Google Maps och använda appen som navigationshjälp när du är på språng.

De flesta skärmar har en pekskärmsfunktion och är därför särskilt enkla och intuitiva att använda. Med en extra Bluetooth-funktion kan du spela ljudfiler från din mobiltelefon på bilradio. En handsfree-funktion eller handsfree-ringning vid rattet är också möjlig via Bluetooth. För att kunna använda mobiltelefonens telefonfunktion som vanligt är det också möjligt att överföra den från telefonboken, vilket innebär att du har Bluetooth-åtkomst till de valda och sparade telefonnumren på bilradioen.

Via en extra USB-port kan du ladda din mobiltelefon / surfplatta och andra enheter eller spela musik- och videofiler på den stora bilradioskärmen. Även om enheten kan göra mer än bara radio, kan du njuta av flera radiostationer med AM / FM-radio eller digitalradio DAB / DAB + (Digital Audio Broadcasting). Med dessa radiosystem kan du förvänta dig god störningsimmunitet och ett större utbud av sändare. Det inbyggda RDS (Radio Data System) radiodatasystemet säkerställer att enheten växlar till alternativa frekvenser med bättre mottagning av samma radiostation när det finns brus, utan att föraren behöver distrahera sig själv. För att undvika att distrahera föraren har de flesta bilradiomodeller också den så kallade dimningsfunktionen – detta gör det möjligt att stänga av bilradio när du är på språng så att skärmen inte bländar.

Observera produktinformationen för de enskilda BMW bilradiomodellerna – där hittar du alla funktioner som den valda enheten har.

Lämna en kommentar