Bilradio 1 DIN:Din underhållning börjar här!

Bilradioapparater 1 DIN, som erbjuds i standardstorlek (180 mm x 50 mm), spelar upp din bild, musik eller videodata. Aktuella foton, navigering med GPS, musik, ljudböcker eller spännande filmer för dina passagerare förskönar varje lång (och kort) bilresa och förvandlar ditt fordon till en originell underhållningstalang. De flesta av våra 1 DIN-bilradioapparater är indelade i följande kategorier:

 • Bilradio med mp3
 • Bilradio med USB-anslutning
 • Bilradio med CD/DVD-mottagare
 • Billiga bilradioapparater

Eftermontering

På baksidan av bilradion 1 DIN finns flera anslutningar för:

 • Kameror på baksidan som hjälper till vid backning
 • Mikrofoner för handsfree-samtal
 • GPS-antenner
 • WiFi
 • Fjärrkontroll till ratten

The functions of 1 DIN car radios include:

 • Bluetooth handsfree och trådlös musikuppspelning (t.ex. Spotify via mobiltelefonen)

Trådlös styrning av ljudutgång och handsfree-samtal är den viktigaste vägen till Bluetooth i våra bilar. Den största fördelen med Bluetooth när det gäller bekvämlighet är att du inte behöver upprepa parningsprocessen. När Bluetooth-funktionen på båda enheterna är påslagen ska de två automatiskt kopplas ihop.

Med Bluetooth-funktionen kan du ansluta radion till din mobiltelefon mycket snabbt. Med Bluetooth kan du spela upp musik trådlöst, ringa ett samtal och få tillgång till flera funktioner i mobiltelefonen. Samtidigt behöver du inte ta händerna från styret. Den här funktionen är också mycket praktisk om bilen ofta används av två förare.

● RDS-radiotuner AM FM

RDS-funktion står för Radio Data System-funktion. Med den här funktionen kan du spara stationer som förinställningar och välja lämplig station mellan dem. På så sätt behöver du inte ställa in radion. Bilradion kan lagra ytterligare information trafikrapporter, namnet på en radiostation, programmet, DJ DJ, titeln och artisten.

● Automatisk stationssökning (AMS)

Funktionen väljer automatiskt den bästa frekvensen för den inställda radiostationen. Med den här funktionen kan du hitta och lagra flera stationer med en bra frekvens. Beroende på mottagningskvaliteten sorteras stationerna om mycket ofta. Bilradion 1 DIN ordnar automatiskt en programlista.

● USB-port för minneskort (upp till 64 GB)

Med USB-anslutning kan du lyssna på musik i bilen som du har sparat på USB i hemmet. Du kan koppla ihop mobiltelefonen med bilradion via USB-kabeln. Genom att para ihop sig är det till och med värt att ladda mobiltelefonens batteri! Det är också möjligt att lyssna på musiken på radion utan att ta bort USB-minnet.

● AUX IN-anslutning på framsidan (3,5 mm jack

AUX-anslutningen är en kommunikationsanslutning. Den hjälper användaren att interagera via ljudsignaler. Bilresor blir en fascinerande upplevelse! AUX-kabeln spelade en stor roll för att styra den akustiska underhållningen i våra bilar. AUX-anslutningen ger den bästa anslutningskvaliteten när högtalaren och enheten är anslutna. Anslutningen via AUX-kabeln är den bästa och kan inte avbrytas av någonting! AUX-anslutningen används för att förstärka och förbättra ljudsignaler. För att kunna ansluta enheterna via AUX-ingången behöver du en lämplig AUX-kabel.

● Fjärrkontroll

Fjärrkontroll: en elektronisk anordning. Med denna enhet kan du styra en annan enhet på korta till medellånga avstånd. Med en konsol eller via Bluetooth-anslutning kan du mycket enkelt välja motsvarande funktion i bilradion.

● Mappfunktion

Funktionen ordnar musiken på en CD eller ett USB-minne efter alfabet. Detta gör musiken snabbare och lättare att hitta.

● CD-Player

CD-spelaren är en elektronisk enhet som spelar upp ljud-CD-skivor. Idag finns det många högtalare av moderna märken som kan anslutas till enheten. Men cd-skivor spelar också en roll inom musikindustrin. Bilradion 1 DIN med CD-spelare spelar upp många ljudformat.

Bilradion 1 DIN med CD-spelare är det rätta för dig om du:

 • fäster stor vikt vid musikens kvalitet
 • vill ha något konkret i handen
 • är en älskare av en viss typ av musik/ett visst musikband

Bilradion med MP3-spelare spelar bara musik i MP3-format. Ljudkvaliteten för MP3-formatet är inte lika bra som för CD-skivor. CD-spelare ger klarare ljud än MP3-spelare. MP3 använder förlustalgoritmen som raderar det mindre hörbara musikinnehållet. Detta leder till att musikkvaliteten försämras.

1DIN-bilradion med CD-spelare kan spela andra format samt MP3-format utöver andra format. 1DIN-bilradion med CD-spelare har ett vackert omslag, ett modernt häfte med spellista, texter och bakgrundsinformation.

Med en CD-spelare får du bra ljudkvalitet när du lyssnar på dina favoritljudböcker. Under resan skapar ljudböcker en varm och vacker atmosfär. Ljudböcker hjälper oss att slappna av, tänka på att tänka på något positivt och helt enkelt lugna ner oss.

Våra 1DIN-bilradioapparater med CD-spelare spelar följande format: *Audio-CD *CD-Rs *CD-RWs *MP3-format/WMA-format. Med CD-spelare kan du ta emot alla radiostationer i ditt område samt sätta in dina favorit-CD-skivor och njuta av musiken.

● GPS

Den här funktionen hjälper dig att hitta den kortaste och snabbaste vägen till platsen. Internetuppkoppling är inte viktigt här eftersom kartorna redan laddas ner till bilradion. Ljudet från navigationssystemet avbryter inte musiken. Kartorna visas på pekskärmsskärmar i storlekar på upp till tio tum diagonalt. På displayen i cockpit visas också olika uppgifter, t.ex. GPS-information och hastighet.

En stor fördel med en 1 DIN-bilradio med navigationssystem är den bättre integrationen i bilen.

● DVD-spelare

Med en DVD-spelare i instrumentbrädan kan du spela upp intressanta filmer och videor för passagerarna. 1 DIN-bilradion med DVD-spelare har en pekskärm, vilket gör den enkel och bekväm att använda. En av de största fördelarna med 1DIN-bilradion med DVD-spelare är den stora lagringskapaciteten som DVD-skivor har. Det är möjligt att lagra en hel film och mycket mer på en dvd.

● Anslutningar för backkamera och rattens fjärrkontroll

Backkameran är en av bilens moderna backningsfunktioner. Vid backning är en övervakningskamera till stor hjälp. Med en minikamera kan du hålla ett öga på hinder, människor människor eller djur i området kring ditt fordon. Kameran sitter vanligtvis i en särskild registreringsskylthållare. Linserna ger dig ett vidvinkelområde på 120 grader.

En backkamera är mycket nödvändig vid parkering. Men den extra displayen är mycket störande i bilen. En 1 DIN-bilradio med en ingång för signalen från backkameran visar bilden på bilradions display. Alla modeller med den här funktionen syftar till att hålla den döda vinkeln på bilen så liten som möjligt.

I vilket fall som helst kommer den 1 DIN-bilradion att ge dig kul på vägen. Hos oss hittar du prisvärda modeller av bilradioer 1DIN med de mest moderna funktionerna. Vi vill göra din resa ännu mer underbar och spännande. Vi garanterar – du kommer inte att bli besviken!

En av våra 1DIN bilradiomodeller – XOMAX XM-DA775

Lämna en kommentar